H&L Accountants & Belastingadviseurs

Accountants & Belastingadviseurs

WE GAAN

Exact Online

Exact_certified_NL_accountancy_cmyk

Online samenwerken met Exact Online

H&L Accountants & Belastingadviseurs heeft als één van de eerste accountants in 2007 al gekozen voor boekhouden met Exact Online en heeft inmiddels een rijke ervaring opgebouwd met dit pakket. Eén van de dingen die ondernemen gemakkelijker maakt, is online boekhouden. Het scheelt uitwisseling van gegevens en zorgt ervoor dat alle partijen altijd over dezelfde informatie beschikken.

Exact Online stelt onze klanten in staat om zelf boekingen te verrichten en de accountant of assistent accountant mee te laten kijken. De trend is dat onze klanten steeds meer betrokken willen worden bij de diensten die wij leveren. Meekijken, samenwerken, inzicht in de actuele cijfers; internet is bij uitstek geschikt om deze interactie te ondersteunen.

Exact Online is geavanceerd, flexibel en zeer gemakkelijk in gebruik. Nagenoeg alle klanten van H&L boeken (al of niet met automatische bankkoppelingen e.d.) hun administratie(s) zelf in. Indien nodig kan er echter op flexibele wijze hulp worden geboden door ons met boeken. Er kan met het pakket immers via het internet worden samengewerkt en meegekeken door ons.

Met Exact Online hoeft er niks op uw computer te worden geïnstalleerd en heeft u via een internet browser direct, snel en veilig toegang tot uw administratie(s). De tijdsbesparing die wij voor onze klanten kunnen realiseren met het online boekhouden is vaak groot. Er is weer meer tijd over voor de core business, ondernemen! Zie ook de video op deze website waarbij één van onze klanten aan het woord komt over online samenwerken met ons met behulp van Exact Online.

Mocht u meer informatie wensen over online boekhouden, Exact Online of de verschillende abonnementen dan kunt u contact opnemen met Richard Guit die al uw vragen graag zal beantwoorden!