Alloesca Mullers (Officemanager)

"Ik werk samen met drie collega’s op het secretariaat: één in Sprundel, waar ik zelf meestal werk, en twee in Roosendaal. We werken allemaal ook regelmatig op de andere locatie. Zo zorgen we ervoor dat onze procedures op beide vestigingen hetzelfde zijn en blijven en we onderhouden het contact met alle collega’s."

"Mijn werkdagen kenmerken zich door afwisselende taken. Ik werk de e-mail bij, bewaak agenda’s, verwelkom de gasten die op bezoek komen, beantwoord de telefoon en ik check documenten voordat ze naar klanten gaan op zaken als spelling en layout.

Wat werken bij H&L Accountants heel prettig maakt, is het gevoel dat we het écht samen doen. We werken samen als een team. Je kunt bij iedereen binnenlopen als je een vraag hebt. Een open cultuur die ik erg fijn vind werken. Daarnaast wordt elke dag een gezamenlijke lunch verzorgd en regelmatig dagen de collega’s elkaar onderling uit voor leuke activiteiten, zoals bijvoorbeeld met de racefiets de Stelvio in Italië beklimmen. Dat vergroot echt het teamgevoel."