Ayoub Tihani (Junior belastingadviseur)

“Na mijn masteropleiding Fiscaal Recht zocht ik een baan waarin ik veel zou kunnen leren. Mijn opleiding was erg theoretisch en ik wilde graag veel vlieguren maken, zodat ik mijn theoretische kennis in de praktijk kon brengen. Met H&L Accountants & Belastingadviseurs klikte het al bij het eerste gesprek."

"Het is spannend om zonder veel werkervaring aan de slag te gaan. Gelukkig kan ik terugvallen op mijn drie collega-fiscalisten en nemen zij mij, vanaf dag één, stap voor stap mee in het werk. Ik ben gestart met relatief eenvoudige vraagstukken en gaandeweg word ik nu steeds meer uitgedaagd met complexere zaken. Dat mijn collega’s mij daarin vertrouwen, is heel prettig. En als ik vragen heb, kan ik bij iedereen terecht.

In de tijd dat ik hier nu werk, heb ik steeds meer klantcontact. Erg leuk, want voor de klanten doen wij het uiteindelijk allemaal. Ik denk dan ook graag mee op welke manier wij de fiscale zaken voor onze klanten beter kunnen regelen. Is er bijvoorbeeld al rekening gehouden met toeslagen, en waar zien wij de mogelijkheden voor de komende jaren? Met concreet advies probeer ik mijn klanten zo goed mogelijk te helpen.

Als ik zie waar ik nu sta in vergelijking met het moment dat ik hier startte, is dat echt een wereld van verschil. Ik heb al heel veel geleerd en ik leer nog elke dag bij. Ik word uitgedaagd om mij te ontwikkelen, maar krijg ook ondersteuning als ik ergens niet uit kom. De deur staat altijd open, bij iedereen. Dat vind ik tekenend voor de werksfeer bij H&L Accountants & Belastingadviseurs. Professioneel met aandacht voor jou als persoon. Voorlopig ben ik hier dus nog zeker niet uitgeleerd.”