H&L Accountants & Belastingadviseurs

Accountants & Belastingadviseurs

WE GAAN

Kwaliteit

H&L stelt hoge eisen aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarom hebben wij diverse op de organisatie toegesneden procedures en gedragsrichtlijnen, die zijn vastgelegd in kwaliteitshandboeken. Hieronder vindt u enkele voorbeelden.

Horizontaal Toezicht

In het kader van Horizontaal Toezicht heeft H&L met de Belastingdienst een convenant afgesloten voor de fiscale aangiften van ondernemers, zoals inkomsten-, loon-, vennootschap- en omzetbelasting. Om te komen tot het convenant heeft H&L moeten aantonen te voldoen aan de strenge kwaliteitseisen, die door de belastingdienst worden gesteld. Zo heeft H&L haar werkwijze in het aangifteproces afgestemd op de wensen van de fiscus en wordt er vooraf overleg gevoerd over relevante fiscale kwesties.

Download hier meer informatie over het convenant tussen H&L en de belastingdienst >>>

Uw reactie wordt op prijs gesteld

Wij willen onze kwaliteit en klanttevredenheid daar waar mogelijk altijd nog verder verbeteren. Daarom zijn wij zeer geïnteresseerd in uw opmerkingen of suggesties over onze dienstverlening. Ook als u kritiek heeft op ons werk of één van onze mensen, horen wij dit graag van u. Uw opmerking of suggestie wordt uiterst vertrouwelijk behandeld.