H&L Accountants & Belastingadviseurs

Accountants & Belastingadviseurs

WE GAAN

Mee met H&L

Klanten zijn belangrijk voor H&L en dat willen we ze ook laten merken. Daarom nodigen wij onze relaties regelmatig uit voor bijzondere evenementen. Hieronder vindt u een impressie van een aantal van deze evenementen, die naast gezelligheid ook goed zijn voor het netwerken.

Chassé Theater in Breda

Met een groot aantal klanten hebben we drie voorstellingen bijgewoond in het Chassé Theater in Breda. De eerste was een muzikale happening: “Zwart pak, zwarte hoed en een zwarte zonnebril. Het magistrale criminele duo genaamd? The Blues Brothers? brachten ons een onvergetelijke avond: de originele Londense cast inclusief Nederlander Jim de Groot! De tweede avond was met Tineke Schouten, die zorgde voor een hilarische avond. En ook de musical “Toon Hermans” was een onvergetelijke happening.

Finish Tour de France 2011


Op zondag 24 juli is een aantal H&L klanten te gast geweest in Parijs bij de finish van de Tour de France. Vertrokken om 7.00u, met de TGV naar Parijs en met de metro naar de Champs Élysées om daar het wielerspektakel te volgen. Het was, aldus één van de gasten, een superdag.

ENECO Tour 2011


Zowel naar de etappe naar Aalter als naar de tijdrit Roermond-Roermond is een aantal gasten van H&L meegegaan. Na de koffie zijn zij gezamenlijk met teamauto’s naar de start van de etappe gegaan. Daar was een „meet&greet‟ met het Vacansoleil-DCM team, en werd de officiële start bijgewoond. De koers werd gevolgd vanuit het vip-tourcafé en vanuit de ploegleidersauto. Twee fantastische wielerdagen.