Pepijn van Rooij (Gevorderd assistent-accountant)

“Tijdens mijn hbo-opleiding Accountancy heb ik stage gelopen bij de Belastingdienst, maar dat vond ik zo’n grote organisatie dat ik na mijn afstuderen op zoek ging naar een baan bij een kleiner bedrijf. Ik kwam een vacature bij H&L Accountants & Belastingadviseurs tegen op LinkedIn en die sprak mij eigenlijk meteen aan. Geen al te groot bedrijf, korte lijnen en een informele cultuur die bijvoorbeeld terugkomt in de dagelijkse gezamenlijke lunch. Direct vanaf het sollicitatiegesprek was mijn indruk positief."

"Mijn eerste periode bij H&L Accountants & Belastingadviseurs zou ik omschrijven als een mooie combinatie van een warm bad en in het diepe gegooid worden. Al binnen een jaar heb ik ‘eigen’ klanten met wie ik contacten onderhoud. Maar als ik hulp of advies nodig had, staan alle collega’s voor mij klaar.  

Het leuke van H&L Accountants & Belastingadviseurs vind ik de brede klantenportefeuille. Natuurlijk hebben wij veel klanten in de tweewielerbranche, maar we hebben ook klanten in de zorg, horeca, transport, bouw en retail. Daardoor kun je je als medewerker ook breed ontwikkelen. Sowieso staat ontwikkeling hoog in het vaandel. Als je iets wilt leren of een opleiding wilt volgen, dan staat het management daar zeker voor open. Zelf ben ik nu bezig met de opleiding tot accountant. Het theoriegedeelte heb ik al achter de rug en over drie jaar ben ik met het praktijkgedeelte klaar. Ik vind het geweldig dat H&L Accountants & Belastingadviseurs mij deze kans biedt en dat er oog is voor mijn ambities."