Jean Paul van Belkom

Gevorderd Assistent Accountant

Jean Paul van Belkom

“Na vijf jaar in dienst te zijn geweest bij een groot kantoor zat ik niet meer op mijn plek. In de begintijd heb ik veel geleerd, maar ik merkte dat ik behoefte had aan meer afwisseling en verantwoordelijkheid. Ik vond dat er te weinig progressie in mijn ontwikkeling zat.

Daarop ging ik op zoek naar een ander kantoor en kwam ik in contact met H&L Accountants & Belastingadviseurs. Na een aantal gesprekken maakte ik de keuze om over te stappen, het was een gevoelsmatige keuze. 

De doelstelling van H&L om doorlopend klantcontact te hebben, is een werkwijze die ik leuk vind. Ons uitgangspunt is dat een klant zelf de administratie bijhoudt en dat wij meer de controlerende en adviserende rol hebben. 

Ik kijk positief terug naar mijn overstap. Bij H&L heeft ieder zijn een eigen klantenpakket, dat spreekt mij aan. Het klantenpakket beheer ik zelf en ben het eerste aanspreekpunt voor mijn klanten. Ik heb dan ook een nauw contact met ze. Ik ervaar een prettige werkomgeving en je kunt bij iedereen terecht. Ik heb nu meer de vrijheid om zelf bepaalde zaken te regelen, waarbij vooraf afstemmen niet nodig is.”