H&L Accountants & Belastingadviseurs

Accountants & Belastingadviseurs

WE GAAN

Voordelen van H&L

Vaste contactpersonen

H&L werkt altijd met vaste contactpersonen. Niet alleen de vennoot waarmee u alles bespreekt kent zo dus alle ins en outs van uw organisatie. Dat geldt ook voor uw accountant, de assistent-accountants en de specialisten, die u eventueel kunt inschakelen.

 

 

Betrokken

De mensen van H&L staan voor hoogwaardige kwaliteit in dienstverlening, waarin altijd wordt gedacht in oplossingen in plaats van problemen. Zij hebben hierin een duidelijke eigen mening als dat nodig is en aarzelen niet om deze naar voren te brengen. Wij voelen ons immers betrokken bij uw belang!

 

 

Succesgericht

De mensen van H&L hebben een sterke focus op het resultaat. Uw resultaat! Met een instelling van ‘kan niet bestaat niet’ wordt er alles aan gedaan om voor u het beste voor elkaar te krijgen.

 

 

 

Horizontaal toezicht

In het kader van Horizontaal Toezicht heeft H&L met de Belastingdienst een convenant afgesloten voor de fiscale aangiften van ondernemers. Een bewijs van de zorgvuldige en transparante werkwijze van H&L.

 

 

 

Flexibel

Zorgvuldige dienstverlening vraagt ook bij H&L strakke procedures en werkwijzen. Maar onze mensen zijn flexibel genoeg om, als het nodig is, van de vaste wegen af te wijken om tot een sneller of beter resultaat te komen. Zonder dat zorgvuldigheid uit het oog wordt verloren.