Werken bij

Je bent ambitieus en je wilt je verder ontwikkelen binnen je vakgebied. Daarom zoek je een werkomgeving die je prikkelt en uitdaagt. Een functie waarin jij écht het verschil kunt maken. Herken jij jezelf hierin? Ontdek de carrièremogelijkheden van H&L Accountants & Belastingadviseurs. H&L Accountants & Belastingadviseurs is voor haar klanten méér dan alleen een accountantskantoor. Onze (assistent)accountants, fiscalisten en HR-adviseurs zijn een sparringpartner en een klankbord. Ze bieden graag toegevoegde meerwaarde en hebben de ambitie om concreet bij te dragen aan het succes van onze klanten. Je werkt zelfstandig in je adviesrol en in het contact met je klant, maar om snel te kunnen schakelen zijn de lijnen bij H&L Accountants & Belastingadviseurs kort. De diverse disciplines werken dan ook nauw met elkaar samen.

Bij H&L Accountants & Belastingadviseurs staan samenwerken, ambitie en jouw ontwikkeling centraal. Wij geloven in groeien door jezelf én elkaar te blijven uitdagen. Je krijgt alle ruimte om te bouwen aan jouw deskundigheid en de vrijheid om dit in te vullen op een manier die bij jou past. Met persoonlijke begeleiding, ruime opleidingsmogelijkheden en een uitdagende en brede klantportefeuille bieden wij je de ruimte om je verder te ontwikkelen.

De werksfeer bij H&L Accountants & Belastingadviseurs is open en professioneel. Elkaar en onze klanten vooruithelpen: dát is waar het om draait. Ben jij resultaatgedreven en ben je op zoek naar een stimulerende werkomgeving waarin je met jouw kennis daadwerkelijk het verschil kunt maken? Ontdek jouw menselijke meerwaarde en solliciteer!

“Er is veel ruimte voor eigen input en initiatief.”

Robin van Helden (Manager salaris- & HR-advies)

“Na ruim zestien jaar ervaring in de salarisadministratie, onder meer als loonadviseur, was ik toe aan een nieuwe stap in mijn carrière. H&L Accountants & Belastingadviseurs kwam op mijn pad en de mogelijkheden die mij hier werden geboden, trokken mij erg aan."

“Ik groei elke dag in mijn werk.”

Ayoub Tihani (Junior belastingadviseur)

“Na mijn masteropleiding Fiscaal Recht zocht ik een baan waarin ik veel zou kunnen leren. Mijn opleiding was erg theoretisch en ik wilde graag veel vlieguren maken, zodat ik mijn theoretische kennis in de praktijk kon brengen. Met H&L Accountants & Belastingadviseurs klikte het al bij het eerste gesprek."

“Inhoudelijk werk met een brede scope.”

Marco Polak (Manager Accountancy)

“Ik heb ruim 21 jaar bij een groot accountantskantoor gewerkt en heb me daar in de loop der jaren steeds meer ontwikkeld richting commercie en management. Dat was uitdagend, maar ik miste in deze functies de combinatie met het werken op operationeel niveau. Bij H&L Accountants & Belastingadviseurs is deze combinatie wel mogelijk."

“Het familiegevoel van een klein bedrijf spreekt mij enorm aan.”

Rick Hoendervangers (Assistent accountant)

“H&L Accountants & Belastingadviseurs was mijn stagebedrijf tijdens mijn mbo-opleiding. Zowel het kantoor als het werk bevielen mij zo goed, dat ik na het behalen van mijn diploma graag terug wilde komen."

“Iedereen helpt elkaar. Dat is van nature zo gegroeid."

Richard Guit (Partner/Accountant)

“Ik ben sinds 2009 partner van H&L Accountants & Belastingadviseurs, maar ik werk al vanaf het prille begin in 2000 bij het kantoor. Ons kantoor is in die periode flink gegroeid, net zoals het aantal medewerkers. Wat constant is gebleven, is de bedrijfscultuur. Collegialiteit staat bij H&L Accountants & Belastingadviseurs hoog in het vaandel en de collega’s gaan voor hun klanten en elkaar echt door het vuur."

“Invloed op mijn werk en mijn ontwikkeling.”

Richard Wildhagen (Senior Assistent Accountant)

“Al tijdens mijn afstudeerstage van de mbo-opleiding Administratie merkte ik dat H&L Accountants & Belastingadviseurs bij mij paste. De tevredenheid was wederzijds en na het behalen van mijn diploma mocht ik niet alleen binnen het bedrijf blijven werken, maar kreeg ik ook de kans om de hbo-opleiding Accountancy in deeltijd te gaan volgen."

“We doen het samen. Dat geeft een goed gevoel.”

Alloesca Mullers (Officemanager)

“Een werkomgeving met korte lijnen, een goede werksfeer en veel contact met collega’s en klanten. Dat waren mijn vereisten toen ik tien jaar geleden op zoek ging naar een nieuwe baan. Ik werkte destijds in het onderwijs als ondersteuner en ik vond de procedures daar vaak erg stroperig. In het verleden had ik al met veel plezier bij een accountantskantoor gewerkt, dus toen ik een vacature bij H&L Accountants & Belastingadviseurs zag, heb ik meteen gesolliciteerd."