Werken bij H&L Accountants & Belastingadviseurs

Je bent ambitieus en je wilt je verder ontwikkelen binnen je vakgebied. Daarom zoek je een werkomgeving die je prikkelt en uitdaagt. Een functie waarin jij écht het verschil kunt maken. Herken jij jezelf hierin? Ontdek de carrièremogelijkheden van H&L Accountants & Belastingadviseurs.

H&L Accountants & Belastingadviseurs is voor haar klanten méér dan alleen een accountantskantoor. Onze (assistent)accountants, fiscalisten en HR-adviseurs zijn een sparringpartner en een klankbord. Ze bieden graag toegevoegde meerwaarde en hebben de ambitie om concreet bij te dragen aan het succes van onze klanten. Je werkt zelfstandig in je adviesrol en in het contact met je klant, maar om snel te kunnen schakelen zijn de lijnen bij H&L Accountants & Belastingadviseurs kort. De diverse disciplines werken dan ook nauw met elkaar samen.

Bij ons staan samenwerken, ambitie en jouw ontwikkeling centraal. Ontdek hoe wij werken en wat we je kunnen bieden.

Ontdek meer >

“Er is veel ruimte voor eigen input en initiatief.”

Robin van Helden (Manager salaris- & HR-advies)

“Na ruim zestien jaar ervaring in de salarisadministratie, onder meer als loonadviseur, was ik toe aan een nieuwe stap in mijn carrière. H&L Accountants & Belastingadviseurs kwam op mijn pad en de mogelijkheden die mij hier werden geboden, trokken mij erg aan."

“Inhoudelijk werk met een brede scope.”

Marco Polak (Partner/Accountant)

“Ik heb ruim 21 jaar bij een groot accountantskantoor gewerkt en heb me daar in de loop der jaren steeds meer ontwikkeld richting commercie en management. Dat was uitdagend, maar ik miste in deze functies de combinatie met het werken op operationeel niveau. Bij H&L Accountants & Belastingadviseurs is deze combinatie wel mogelijk."

“Het familiegevoel van een klein bedrijf spreekt mij enorm aan.”

Rick Hoendervangers (Senior Assistent Accountant)

“H&L Accountants & Belastingadviseurs was mijn stagebedrijf tijdens mijn mbo-opleiding. Zowel het kantoor als het werk bevielen mij zo goed, dat ik na het behalen van mijn diploma graag terug wilde komen."

“Iedereen helpt elkaar. Dat is van nature zo gegroeid."

Richard Guit (Partner/Accountant)

“Ik ben sinds 2009 partner van H&L Accountants & Belastingadviseurs, maar ik werk al vanaf het prille begin in 2000 bij het kantoor. Ons kantoor is in die periode flink gegroeid, net zoals het aantal medewerkers. Wat constant is gebleven, is de bedrijfscultuur. Collegialiteit staat bij H&L Accountants & Belastingadviseurs hoog in het vaandel en de collega’s gaan voor hun klanten en elkaar echt door het vuur."

“Invloed op mijn werk en mijn ontwikkeling.”

Richard Wildhagen (Accountant)

“Al tijdens mijn afstudeerstage van de mbo-opleiding Administratie merkte ik dat H&L Accountants & Belastingadviseurs bij mij paste. De tevredenheid was wederzijds en na het behalen van mijn diploma mocht ik niet alleen binnen het bedrijf blijven werken, maar kreeg ik ook de kans om de hbo-opleiding Accountancy in deeltijd te gaan volgen."