Rick Hoendervangers (Gevorderd Assistent Accountant)

“H&L Accountants & Belastingadviseurs was mijn stagebedrijf tijdens mijn mbo-opleiding. Zowel het kantoor als het werk bevielen mij zo goed, dat ik na het behalen van mijn diploma graag terug wilde komen."

"Het leuke aan mijn baan is dat elke dag weer anders is. Ik verzorg voor sommige klanten deels de administratie, help mee met het opstellen van de kwartaal- en jaarcijfers en met één klant heb ik ieder kwartaal een bespreking over de stand van zaken. De verscheidenheid aan klanten maakt het werk bij H&L Accountants & Belastingadviseurs leuk en veelzijdig.

Ik vind het niet alleen belangrijk dat het werk leuk is, maar ook dat het kantoor waar ik werk een goede sfeer heeft. Dat is bij H&L Accountants & Belastingadviseurs zeker het geval, ik zou het willen omschrijven als een soort familiegevoel. Voor mijn ontwikkeling is het prettig dat er mogelijkheden zijn om mij te blijven ontwikkelen. Elk half jaar vindt een functioneringsgesprek plaats en daarin wordt besproken wat je in je werk nog kunt verbeteren en wat je wilt leren. Daarin toon ik zelf initiatief, maar ook mijn leidinggevende moedigt mij aan een specifieke vaardigheid te leren en cursussen te volgen. Het is erg fijn dat H&L Accountants & Belastingadviseurs zo actief meedenkt over mijn ontwikkeling en daarin wil investeren.”