Onze meerwaarde

Kenmerkend voor H&L is de mentaliteit, waarmee wij ons voor u willen inzetten. Uw belang staat altijd voorop. Want als ondernemer bent u iedere dag volop bezig met de ontwikkeling van uw bedrijf. En dat mag u ook verwachten van de mensen om u heen. Deze denkwijze staat ook centraal in de keuze van onze eigen medewerkers. Wij willen werken met betrokken mensen, die denken in oplossingen in plaats van problemen. Daarom vindt u bij H&L mensen die met u mee ondernemen. Flexibel als het kan, maar ook met een duidelijk eigen mening als dat nodig is. En altijd met de focus op het resultaat. Uw resultaat!

Visie

H&L Accountants & Belastingadviseurs richt zich volledig op het adviseren van MKB-ondernemers. Het is onze doelstelling om, tegen een verantwoord tarief, de beste in ons vakgebied te zijn. Dit doen we met de beste mensen die in de markt aanwezig zijn. Wij bieden u een dienstenpakket aan dat niet stopt bij het opstellen van een jaarrekening en de fiscale aangiftes. Ons doel is om u meer(waarde) te bieden en dit in de toekomst steeds verder uit te breiden. We ondersteunen u met de modernste (online) software, zodat u kunt beschikken over periodieke rapportages zoals kwartaalcijfers en maandcijfers. Op basis daarvan kunt u, indien nodig, tussentijds bijsturen. Daarnaast bieden we u échte ondersteuning op salaris- en HR-gebied - dus veel meer dan alleen de verplichte loonstrook. Ook kunt u bij ons terecht voor fiscale optimalisatie, bijvoorbeeld wanneer het gaat om het kiezen voor of wijzigen van uw bedrijfsstructuur. Alles is erop gericht om u verder te helpen en uw resultaat te vergroten.

Historie

De start van het nieuwe millennium markeerde ook de start van H&L Accountants & Belastingadviseurs. Op 1 januari 2000 begon H&L in Etten-Leur met een klein team van mensen en minder dan 30 klanten. De groei was vanaf het begin sterk en al snel was het pand in Etten-Leur al te klein geworden. Het team verhuisde naar een nieuw gebouw in Roosendaal. Enkele jaren later zorgde groei van het aantal klanten en personeelsleden ervoor dat verdere uitbreiding noodzakelijk werd. Onze tweede vestiging in Sprundel werd een feit. Wegens de grote groei van de teams in Sprundel en Roosendaal, hebben wij besloten om terug naar onze roots in Etten-Leur te gaan en is H&L op 2 mei 2022 gevestigd aan de Bredaseweg in Etten-Leur.

Ambities

Kenmerkend voor H&L is de mentaliteit, waarmee wij ons voor u inzetten. Uw belang staat altijd voorop. Want als ondernemer bent u iedere dag volop bezig met de ontwikkeling van uw bedrijf. En dat mag u ook verwachten van de mensen om u heen. Wij selecteren onze medewerkers dan ook zorgvuldig. Wij willen werken met betrokken mensen, die denken in oplossingen in plaats van problemen. Daarom vindt u bij H&L mensen die met u mee ondernemen en als uw sparringpartner fungeren. Flexibel als het kan, maar ook met een duidelijke eigen mening als dat nodig is. En altijd met de focus op het resultaat. Uw resultaat!

Horizontaal Toezicht

In het kader van Horizontaal Toezicht heeft H&L Accountants & Belastingadviseurs met de Belastingdienst een convenant afgesloten voor de fiscale aangiften van ondernemers, zoals inkomsten-, loon-, vennootschaps- en omzetbelasting. Om dit convenant te mogen sluiten, moet H&L aantoonbaar voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de Belastingdienst. We hebben bijvoorbeeld onze werkwijze in het aangifteproces afgestemd op de wensen van de fiscus en voeren vooraf overleg over relevante fiscale kwesties.

Mensen

H&L Accountants & Belastingadviseurs wordt geleid door de vijf partners Han Hoendervangers, Daan Luijkx, Richard Guit, Marco Polak en Cornald Heijligers. Samen met alle medewerkers vormen zij een platte organisatie met korte lijnen. Bij H&L werkt u altijd met een vast team van mensen, die staan voor hoogwaardige kwaliteit in dienstverlening. Experts die goed weten wat er in uw onderneming en uw branche speelt en daarbij denken in oplossingen, in plaats van problemen. Niet voor niets zijn flexibiliteit en betrokkenheid belangrijke kernwaarden binnen onze organisatie.

H&L Accountants & Belastingadviseurs staat voor

  • Betrouwbaar

  • Gedreven

  • Eerlijk en oprecht

  • Actueel

  • Nuchter

Ons Team

Marco Polak

Partner / Accountant