Samen groeien met H&L Accountants & Belastingadviseurs

Bij H&L Accountants & Belastingadviseurs staan samenwerken, ambitie en jouw ontwikkeling centraal. Wij geloven in groeien door jezelf én elkaar te blijven uitdagen. Bij ons krijg je alle ruimte om te bouwen aan jouw deskundigheid en de vrijheid om dit in te vullen op een manier die bij jou past. Nu zijn er natuurlijk heel veel accountantskantoren, dus je vraagt je misschien af: wat maakt H&L Accountants & Belastingadviseurs anders? Allereerst natuurlijk ons moderne pand in Etten-Leur. Je kunt er staand of zittend werken, dagelijks wordt een lekkere en gezonde lunch verzorgd en op donderdag wordt met enige regelmaat een borrel gehouden in ons eigen, gezellige restaurant. En ook thuiswerken is bij H&L mogelijk.

Groeien met H&L Accountants & Belastingadviseurs

Samen bouwen aan jouw toekomst

Bekijk hier de vacatures van H&L Accountants & Belastingadviseurs of stuur een open sollicitatie.

Wij zijn H&L

Wat vinden je toekomstige collega's?

Bij H&L Accountants & Belastingadviseurs werken zo’n 50 mensen, ieder specialist op hun eigen vakgebied. Hier zie je hoe de medewerkers van H&L het bedrijf omschrijven.

"Bij H&L ben ik pas echt gaan groeien"

Groeien doe je samen. Wat zeggen collega's over hun werk bij H&L?

Lees hier hun ervaringen.

H&L in cijfers

“Binnen H&L is er een open bedrijfscultuur. Je kan altijd bij je leidinggevende terecht voor werkgerelateerde zaken, maar ook voor privézaken. De deuren staan altijd open.”

Michael Kruf, Senior Assistent Accountant

“Naast mijn werkzaamheden als Senior Assistent Accountant ben ik lid van de personeelsvereniging en van de werkgroep automatisering. Ook ben ik één van de vier teamcoaches bij accountancy. Dat houdt in dat ik voor vier collega’s het eerste aanspreekpunt ben, de planning van de werkzaamheden van het team verzorg en overleg met de andere teamcoaches.”

Danny Tak, Senior assistent Accountant

 

 

Bekijk onze vacatures

Ben jij resultaatgedreven en ben je op zoek naar een stimulerende werkomgeving waarin je met jouw kennis samen het verschil kunt maken?