Richard Wildhagen (Accountant)

“Al tijdens mijn afstudeerstage van de mbo-opleiding Administratie merkte ik dat H&L Accountants & Belastingadviseurs bij mij paste. De tevredenheid was wederzijds en na het behalen van mijn diploma mocht ik niet alleen binnen het bedrijf blijven werken, maar kreeg ik ook de kans om de hbo-opleiding Accountancy in deeltijd te gaan volgen. Daarbij werkte ik vier dagen per week en ging ik op vrijdag naar school. Dat het bedrijf mij meteen veel vertrouwen gaf door te investeren in mijn opleiding, was erg prettig.

Na het afronden van mijn opleiding heb ik enkele jaren met veel plezier gewerkt als achtereenvolgens junior assistent-accountant, gevorderd assistent-accountant en senior assistent-accountant. Omdat ik niet wil stilstaan in mijn ontwikkeling, ben ik drie jaar geleden begonnen met het opleidingstraject voor de titel AA-accountant. Inmiddels heb ik deze opleiding afgerond en ben ik ingeschreven in het AA-register. Het was een pittig traject, maar wel een heel mooie kans om me verder te ontplooien in mijn werk en om door te groeien binnen het bedrijf.

Dat ik bij H&L Accountants & Belastingadviseurs veel invloed heb op mijn werk en op mijn ontwikkeling, is één van de redenen dat ik alweer twaalf jaar met heel veel plezier bij het bedrijf werk. Maar ook de afwisselende werkzaamheden, de collegialiteit onderling en de goede werk-privébalans zijn positief. Er is geen structurele overwerkcultuur en ook parttime werken is bespreekbaar. Dit alles maakt H&L Accountants & Belastingadviseurs een zeer prettige werkgever.”