Richard Guit (Partner/Accountant)

“Ik ben sinds 2009 partner van H&L Accountants & Belastingadviseurs, maar ik werk al vanaf het prille begin in 2000 bij het kantoor. Ons kantoor is in die periode flink gegroeid, net zoals het aantal medewerkers. Wat constant is gebleven, is de bedrijfscultuur. Collegialiteit staat bij H&L Accountants & Belastingadviseurs hoog in het vaandel en de collega’s gaan voor hun klanten en elkaar echt door het vuur.

De lijnen zijn kort, ons team is hecht en de sfeer is goed en informeel. Iedereen helpt elkaar, van stagiaire tot vennoot. Zo kan iedereen te allen tijde bij elkaar binnenstappen met vragen. Dit is geen vastgesteld bedrijfsbeleid, maar is van nature zo gegroeid en is de kracht van het bedrijf.

Wat ik ook prettig vind, is dat iedereen zich breed kan doorontwikkelen. Niet alleen binnen het eigen vakgebied, maar ook in de breedte van het accountancyvak. Zelf ben ik bijvoorbeeld voorzitter van de werkgroep automatisering, waarin wij ons met een groep collega’s buigen over ICT-zaken als nieuwe  (online) software en het (samen)werken in de cloud. Ik vind het – als ambitieuze professional - prettig om mezelf te blijven ontwikkelen binnen het bedrijf en als partner leiding te mogen geven aan ons fantastische team!”