Regina van Drunen-Nelemans

Managementassistente

Regina van Drunen-Nelemans

“Mijn werkzaamheden als managementassistente zijn heel divers. Ik verzorg de correspondentie, het agendabeheer van onze directie, kijk overeenkomsten na, heb telefonisch contact met klanten en ik ontvang klanten als ze ons kantoor bezoeken. Daarbij verzorg ik ook alle voorkomende kleine zaken waar niemand voor is, zoals een lampje laten vervangen of de online boodschappen bestellen. In ons team van managementassistentes heeft iedereen naast z’n vaste reguliere werkzaamheden een specialisatie, zo regel ik het drukwerk en de kantoorartikelen. Daarnaast ben ik ook de contactpersoon voor de catering- en schoonmaakdames. Ik verzorg hun planning en ben het eerste aanspreekpunt bij vragen of problemen.

Mijn werkzaamheden gaan vaak met pieken en dalen, het is regelmatig hollen of stilstaan. Dit is inherent aan de accountancy, waar we werken met kwartaalcijfers en de jaarrekeningen. Deze kijk ik na, waarbij ik vooral controleer op spelling en huisstijl.

Inmiddels werk ik hier al heel wat jaren. Wat de kracht van H&L Accountants & Belastingadviseurs is? Dat is dat we constant vernieuwen en bij de tijd blijven. Daardoor zijn er altijd nieuwe uitdagingen. De cultuur is fijn en informeel, er is geen sterke hiërarchie binnen H&L. Bij de lunch hebben we leuke persoonlijke gesprekken met iedereen, dat kan zakelijk zijn, maar ook voor privézaken is er zeker ruimte.”