Zakelijke Dienstverlening

Wat is voor uw onderneming het passende verdienmodel? De vraag kan gesteld worden of uurtje-factuurtje in de zakelijke dienstverlening nog het juiste businessmodel is. Wat zijn de kansen en de uitdagingen die digitalisering biedt? H&L Accountants & Belastingadviseurs heeft veel ervaring binnen de zakelijke dienstverlening en is uw sparringpartner op weg naar succes. 

Meer dan cijfers
Om beslissingen te kunnen nemen over de koers van uw onderneming heeft u cijfermatige onderbouwing nodig. Daarom zijn voor H&L Accountants & Belastingadviseurs uw kwartaal- en jaarcijfers niet het eindproduct, maar ook een startpunt. Uw adviseur gaat niet alleen met u in gesprek op het moment dat uw jaarcijfers opgeleverd moeten worden, maar neemt tijdens een kwartaalbespreking de resultaten van de afgelopen periode met u door. Op basis daarvan kunt u bijsturen waar nodig, op basis van cijfers en realistische prognoses. 

Zakelijke dienstverlening in de volle breedte
Zakelijke dienstverlening is een breed begrip en de uitdagingen van een notarispraktijk zijn anders dan die van een uitzendbureau. H&L Accountants & Belastingadviseurs werkt voor de zakelijke dienstverlening in de volle breedte, maar kent tegelijk ook de uitdagingen die binnen uw specifieke branche spelen en zet die expertise op diverse niveaus in. Zo kunnen de adviseurs van H&L Accountants & Belastingadviseurs u ondersteunen bij het aanvragen van een BFT-verklaring, maar kunnen ze u ook helpen bij vraagstukken omtrent databeveiliging en privacy bij het inrichten van een online omgeving voor uw klanten.

Processen inrichten
Versterkte concurrentie door ZZP’ers, steeds verdergaande specialisatie en toenemende digitalisering zorgen ervoor dat de verwachtingen van uw klanten aan verandering onderhevig zijn. Hoe past u uw verdienmodel hier zo goed mogelijk op aan? Kan investeren in duurzaamheid, bijvoorbeeld elektrisch rijden en papierloos werken, uw bedrijf verder helpen? Op welke manier kunt u uw processen beter stroomlijnen, zodat uw onderneming winstgevender wordt? H&L Accountants & Belastingadviseurs kan u hierover adviseren. 

Goed werkgeverschap
De krapte op de arbeidsmarkt is ook in de zakelijke dienstverlening voelbaar. Goed werkgeverschap is daarom belangrijker dan ooit. Investeren in de persoonlijke ontwikkeling van werknemers en aandacht voor een gezonde en veilige werkomgeving zijn cruciaal. De HR-experts van H&L Accountants & Belastingadviseurs kunnen u adviseren over deze en vele andere zaken. Wilt u de volledige loonadministratie uit handen geven? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Zelfs de functioneringsgesprekken kunnen de HR-experts van u overnemen. Zo kunt u zich helemaal richten op uw core business. 

Fiscale aangelegenheden
De fiscalisten van H&L Accountants & Belastingadviseurs hebben alle expertise die nodig is om uw onderneming belastingtechnisch optimaal in te richten en zij volgen de wet- en regelgeving op de voet. Ze creëren bijvoorbeeld oplossingen op maat voor uitzendbureaus, met betrekking tot huisvesting en salaris. 

Kennis van zakelijke dienstverlening
H&L Accountants & Belastingadviseurs heeft diepgaande kennis van de zakelijke dienstverlening en van uw onderneming. Wij bieden niet alleen kennis, maar ook een vaste en vertrouwde adviseur die weet welke richting u met uw onderneming wilt inslaan. Dat is de menselijke kracht van een echte adviseur, die uw bedrijf kent en met u meegroeit.