Charlotte Leenders-van Dongen

Senior Assistent Accountant

Charlotte Leenders-van Dongen

“Naast mijn werk heb ik de studie voor register belastingadviseur gedaan. Dat was 2,5 jaar bikkelen, want naast een vijfdaagse werkweek ging ik op de zaterdagen naar school. Door middel van deze opleiding kan ik klanten beter helpen en ondersteunen in het ondernemen.

Na mijn universitaire studie heb ik bij een groot accountskantoor gewerkt, na zo’n zes jaar wilde ik iets anders. Ik had de eerste fase van m’n loopbaan erop zitten en dat was een mooi moment om te gaan oriënteren op het vervolg. Tijdens mijn eerste gesprek bij H&L Accountants & Belastingadviseurs was er gelijk een klik, ik ben op mijn gevoel af gegaan en dat heeft goed uitgepakt!

Ik heb een klantenpakket dat ik compleet verzorg, van de administratie en advies tot de jaarrekening. Hierin werk ik graag samen met een team van collega’s, samen weet je immers meer dan alleen. Het ontzorgen van een klant vind ik het leukste aan m’n werk. Lopen er interne processen niet optimaal, dan zie ik het als een uitdaging op deze samen met een klant te verbeteren. Ik ben ambitieus en nooit uitgeleerd. Zijn er veranderingen? Dan loop ik voorop om ze op te pakken.”