Danny Tak

Senior Assistent Accountant

Danny Tak

“Inmiddels werk ik alweer heel wat jaren bij H&L Accountants & Belastingadviseurs. In 2005 begon ik als stagiair, daarna kwam ik direct in dienst. De rest van mijn HBO-studie heb ik toen in deeltijd afgemaakt. Na al die jaren bevalt het mij nog steeds goed. Er is een goede sfeer en ik krijg de ruimte om zaken op te pakken. Bovendien kun je makkelijk bij elkaar binnenlopen met vragen. Dat is iets wat in al die jaren eigenlijk altijd zo is gebleven. 

Vooral de afwisseling van werkzaamheden is iets dat mij aanspreekt. Naast mijn werkzaamheden als Senior Assistent Accountant ben ik bijvoorbeeld lid van de personeelsvereniging en van de werkgroep automatisering, daar heb ik altijd interesse voor gehad. We kijken hoe we processen nog meer kunnen digitaliseren. Daarvoor houd ik de ontwikkelingen bij en spreken we met verschillende partijen. Bovendien ben ik beheerder en aanspreekpunt van het pakket waarmee we rapporten genereren.

Ook ben ik één van de vier teamcoaches bij accountancy. Dat houdt in dat ik voor drie collega’s het eerste aanspreekpunt ben, de planning van het team verzorg en overleg met de andere teamcoaches. Daarbij begeleid ik ook nieuwe medewerkers. Want bij H&L helpen we elkaar verder vooruit.”