Jeroen Hollander

Senior Belastingadviseur

Jeroen Hollander

“Het was zo’n beetje direct na de oprichting van H&L Accountants & Belastingadviseurs dat ik hier begonnen ben. Eigenlijk heb ik alles vanaf het begin meegemaakt. Destijds had ik net m’n opleiding fiscale economie afgerond, waarna ik bij H&L ben gaan werken.

Mijn werkzaamheden zijn steeds meer uitgebreid, waarbij ik ook de manier van werken zag veranderen. Vroeger deden we alles op papier, daardoor was je ook meer afhankelijk van de klant. Tegenwoordig gaat alles digitaal. Dat betekent een lastenverlichting, waardoor bepaalde werkzaamheden zijn vervallen. Voor ons werk hebben we niet altijd onze klant nodig, we kunnen veel zelfstandig. Gelukkig heb ik nog steeds wel veel contact met klanten. Dat vind ik leuk, zeker als dat niet per mail, maar telefonisch is.

Ik werk voor veel bedrijven die al heel lang klant bij ons zijn. Bij H&L Accountants & Belastingadviseurs zijn we altijd met onze tijd meegegaan. Bijvoorbeeld met automatisering en door proactief te adviseren. Daarbij speelt ook onze cultuur een belangrijke rol, die is informeel. We lopen makkelijk bij elkaar binnen. Alles is bespreekbaar, dat geldt zowel privé als zakelijk. Als je een wens hebt en het is mogelijk, dan gaat H&L daarin mee. Het is een mooie werkgever. Ik werk hier al heel lang en dat is niet voor niets.”