Michael Kruf

Senior Assistent Accountant

Michael Kruf

“In 2013 heb ik mijn opleiding Accountancy afgerond en ben daarna eerst drie jaar werkzaam geweest bij een bank. Daar was ik werkzaam op de afdeling administratie van beleggingsfondsen. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar accountancy. In 2017 ben ik in dienst getreden bij H&L Accountants en Belastingadviseurs. Toen ik begon bij H&L had ik nog niet veel werkervaring binnen de accountancy, maar hierin werd ik goed begeleid. Binnen H&L is er een open bedrijfscultuur. Je kan altijd bij je leidinggevende terecht voor werk gerelateerde zaken, maar ook voor privé zaken. De deuren staan altijd open.

Mijn werkzaamheden zijn nu het samenstellen van jaarrekeningen, verzorgen van aangiftes omzetbelasting, opstellen van kwartaalcijfers en het ondersteunen van de onderneming bij de administratie en alles wat er financieel bij komt kijken.

Als H&L denken wij goed mee met onze klanten. Veel van onze klanten gebruiken een (online) boekhoudprogramma, waar wij ook in mee kunnen kijken. Hierdoor hebben we altijd een goed beeld van hoe de onderneming er voor staat en kunnen we tijdig en juist advies geven.”