Myra Aartsen

Assistent Belastingadviseur

Myra Aartsen

Na 19 jaar secretaresse bij een accountantskantoor en vervolgens 3 jaar bij een administratiekantoor was ik klaar voor een nieuwe uitdaging met meer diepgang. Ik heb bij het administratiekantoor wat vooral veel particulieren belastingklanten heeft al een klein beetje kunnen proeven van de aangiftepraktijk. En daardoor verdere interesse hierin gekregen en de kans gepakt om bij H&L Accountants en Belastingadviseurs aan de slag te gaan.

Sinds februari ben ik werkzaam als beginnend fiscaal assistent en ondersteun ik mijn collega’s bij het opstellen van de aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting. Fiscaliteit is heel erg breed, veel verschillende situaties bij onze klanten. Iedere dag is weer anders en dat maakt het werk erg afwisselend. Mijn collega’s staan altijd open voor vragen en we helpen elkaar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wat onderscheidt H&L Accountants en Belastingadviseurs van andere kantoren? De lijntjes zijn
kort waardoor je tijd bespaart, sneller schakelt en de klant daardoor eerder van informatie kunt voorzien. De sfeer is informeel, gelijkwaardig en collegiaal. Ben blij onderdeel uit te mogen maken van deze club!