Ronald van den Meiracker

Senior Assistent Accountant

Ronald van den Meiracker

“Bij H&L heb ik de vrijheid om verschillende werkzaamheden te doen. We werken met korte lijnen, je kunt altijd bij een collega of een directielid binnenlopen. De sfeer is heel open. Vaak doe ik meer dan bij mijn functie hoort. Daarbij krijg ik het vertrouwen en de mogelijkheid om nieuwe dingen te proberen.

Na mijn stage bij H&L ben ik hier blijven werken. In de afgelopen twee decennia hebben we als kantoor veel stappen gemaakt. We zijn gegroeid en daardoor al een paar keer verhuisd. Zelf ben ik ook steeds in mijn functie doorgegroeid, dat maakt het leuk. Een nieuwe omgeving, nieuwe collega’s en natuurlijk een klantenportefeuille die gegroeid is.

Ik hou mij bezig met het samenstellen van jaarrekeningen. Mijn taken zijn niet afgeschermd, waardoor ik heel afwisselend werk heb. Ik ben niet gespecialiseerd in één branche, heb veel contact met verschillende klanten. Daarbij zit ik echt op het dossier, dat ligt mij het beste. Misschien dat ik in de toekomst nog stappen zou willen maken op fiscaal vlak, die mogelijkheid wordt zeker geboden.”