Fiscaal advies

H&L beschikt over een team van ervaren fiscaal experts met kennis op diverse fiscale gebieden en de steeds veranderende wet- en regelgeving op de voet volgt. Zij kunnen u voor uw onderneming én privé optimaal van fiscaal advies voorzien, zodat uw fiscale situatie altijd perfect op orde is. Ook verzorgen ze uw aangiftes. Deze bieden u als ondernemer tal van mogelijkheden om de heffing over uw winst en inkomen te minimaliseren. De fiscaal experts van H&L Accountants & Belastingadviseurs hebben alle kennis in huis om kansen te benutten, maar tegelijkertijd risico’s te voorkomen.

Naast het verzorgen van uw aangiftes kunnen de fiscaal experts u ondersteunen bij gesprekken en onderhandelingen met de Belastingdienst en u vertegenwoordigen bij bezwaar- en beroepsprocedures.

Horizontaal Toezicht
Maakt u minimaal een jaar gebruik van de dienstverlening van H&L Accountants & Belastingadviseurs? Dan kunt u in aanmerking komen voor Horizontaal Toezicht. Dit houdt in dat de aangifte die H&L Accountants & Belastingadviseurs namens u indient, dankzij een convenant dat H&L Accountants & Belastingadviseurs met de Belastingdienst heeft gesloten, zonder correctie tot een aanslag leidt. In het convenant is vastgelegd hoe de Belastingdienst en H&L Accountants & Belastingdienst met elkaar omgaan: een relatie gebaseerd op vertrouwen, begrip en transparantie. Dankzij dit convenant hoeft de Belastingdienst minder controles achteraf uit te voeren en leiden de binnen het convenant ingediende aangiften zonder nadere beoordeling tot aanslagen volgens het principe ‘aangifte is aanslag’.