H&L Accountants & Belastingadviseurs

Accountants & Belastingadviseurs

WE GAAN

FAQ

Voor welke dienstverlening kan ik bij H&L terecht?

H&L kan alle fiscale en financiële diensten voor de MKB-ondernemer bieden. Daarnaast bieden wij nog diensten op juridische vlak en op het gebied van personeelsmanagement.

Wat is het voordeel van de klant ten aanzien van horizontaal toezicht?

Het grootste deel van de ondernemers is het liefst bezig met ondernemen. Men wil graag duidelijkheid, ook ten aanzien van de fiscale positie. Door een deelnemersverklaring horizontaal toezicht te tekenen kan deze fiscale duidelijkheid verkregen worden.

Hoe verlopen de contacten met H&L?

Het is onze ervaring dat fysieke contactmomenten steeds minder noodzakelijk worden. Internet en telefoon zijn goed vervangers  voor deze contactmomenten. Uiteraard zijn wij er wel indien persoonlijk contact gewenst is en zijn wij u van dienst op uw locatie of op een van onze beide kantoren.

Kan H&L ook mijn administratie inboeken?

Uiteraard kunnen wij uw administratie inboeken. Echter wij zijn van mening dat een klant dit beter zelf kan doen. Ten eerste bespaart het kosten en ten tweede (en dat vinden wij nog belangrijker) houdt een klant op deze wijze zicht op wat er financieel en administratief in zijn onderneming gebeurt.